USAHA

TRAINERS.

 
 
USAHA

BOKSEN.


USAHA STAAT VOOR "ZORG, INSPANNING EN ONDERNEMEN"

WIJ ZORGEN VOOR RESULTAAT GEDREVEN BOKS TRAININGEN EN BIEDEN EEN DIVERS AANBOD LESSEN AAN. JE WORDT BEGELEID DOOR GECERTIFICEERDE, GEMOTIVEERDE TRAINERS DIE ZELF AL JAREN ERVARING HEBBEN IN DEZE TAK VAN SPORT.

DE PIJLERS VAN USAHA: TEAMWORK, POSITIEVE ENERGIE, FILANTROPIE EN AUTHENTICITEIT DIE VOOR ONZE KLANTEN ZOWEL INSPIREREND MOGEN ZIJN ALS VERWELKOMEND.

USAHA

TRAINERS.
Menno Tubalawony


Sinds mijn vijftiende ben ik altijd een fanatiek bokser geweest en deed ik mee aan diverse bokswedstrijden. De laatste jaren heb ik mij verder verdiept en ben ik gefocust op het geven van bokstrainingen. Ik ben boksinstructeur bij Usaha en in het bezit van een certificaat van de Nederlandse Boksbond.

Het creatief ontwikkelen van nieuwe lessen, en het aanleren van bokstechnieken is mijn passie. Mensen motiveren en stimuleren is één van mijn kwaliteiten.

"Durf grenzen te verleggen en ga de uitdaging met jezelf aan" .Kenny Tubalawony


Vanaf het begin ben ik betrokken bij Usaha Tilburg. Ik zet mij met hart en ziel in om iedereen tijdens de lessen, evenveel aandacht te geven. Als assistent trainer houd ik mij bezig met het aanleren van de basistechnieken. vooral trots dat ik dit samen met mijn zonen mag doen.

Samenkomen, samen blijven en samenwerken is voor mij succes!Chiaro Tubalawony


Net als Menno ben ook ik al vanaf mijn vijftiende bezig met verschillende (vecht) sporten waarin boksen centraal staat.

De passie en discipline waarmee mijn broer les geeft hebben mij altijd getriggerd, en sindsdien help ik mee.

In de loop der jaren betekende sport steeds meer voor mij en besloot ik mijn jongensdroom te verwezenlijken. Ik ging in militaire dienst en behaalde mijn rode baret bij de luchtmobiele brigade. Itern behaalde ik het certificaat ECOD Praktijkopleider dat mij bekwaam maakt om les te geven.

Naast mijn EHBO ervaring ben ik tevens in het bezit van het certificaat boksinstructeur van de Nederlandse Boksbond.Angelo Tubalawony


Boksen heeft mij vanaf mijn jeugd gefascineerd. De intensieve trainingen waarbij kracht, conditie en behendigheid een belangrijke rol spelen, spreken mij erg aan.

Bij Usaha ben ik boksinstructeur en in het bezit van een certificaat van de Nederlandse Boksbond.

Wat mij aantrekt bij Usaha is de saamhorigheid en de gemoedelijke sfeer. Daardoor ben ik extra gemotiveerd om mijn passie voor het boksen over te dragen aan onze leden.