parallax background

Freija’s foodblog: maiswafels met lekkers erop

Freija’s foodblog: Pompoen-wortelsoep
02/04/2018
Freija’s foodblog: Italiaanse salade
10/06/2018

 

Ha mede boksers!

jullie kennen vast en zeker de ‘vier uur cup a soup’ reclames. Nu ben ik niet zo’n cup a soup liefhebber maar wel van dunne maiswafels met wat lekkers erop. Precies genoeg om je maag te vullen voor het avondeten. Het spreekt eigenlijk voor zich hoe je de maiswafels kunt maken. Hiervoor hoef ik geen tekst en uitleg te geven. Probeer het één en ander uit zou ik zeggen.

Mijn drie favoriete zijn:
– zuivelspread (Philadelphia), vijgenjam, bosbossen
– zuivelspread, basilicumpesto, snoeptomaten
– zuivelspread, kipfilet, komkommer, aardbei

De maiswafels van de AH zitten in een handige meeneem verpakking, de rest doe ik in aparte bakjes en kan zo mijn 16uurtje maken wanneer ik op het werk ben.

Easy peasy, eetsmakelijk.

 

 

liefs,

Freija 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *